Британското министерство на отбраната заяви, че Русия умишлено се опитва да

...
Британското министерство на отбраната заяви, че Русия умишлено се опитва да
Коментари Харесай

Великобритания: Русия дезинформира за урана

Британското министерство на отбраната заяви, че Русия съзнателно се пробва да популяризира дезинформация за снаряди с обеднен уран.

Припомняме, че вчера руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи, че ще бъдат принудени да реагират на обстоятелството, че груповият Запад уж стартира да употребява оръжия с нуклеарен съставен елемент.

Министерството на защитата заяви, че британската войска употребява този материал в снарядите си от десетилетия, пише Sky News.

" Това е общоприет съставен елемент, няма нищо общо с нуклеарните оръжия. Русия знае за това, само че съзнателно се пробва да дезинформира ", се споделя в изказване на Министерството на защитата.

Във вторник, 21 март, английският заместник-министър на защитата Анабел Голди разгласи, че ще предадат на украинската войска бронебойни снаряди, съдържащи обеднен уран, написа news.bg.

Според Министерството на защитата на Обединеното кралство такива снаряди са доста ефикасни против съвременни танкове и бронирани транспортни средства, а научните проучвания демонстрират, че въздействието върху човешкото здраве и околната среда от използването им е " евентуално да е ниско ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР